Over ons

Bekwaam, Moedig en Servicegericht beveiliging

Bekwaam, Moedig en Servicegericht beveiliging is waar BMS Security voor staat!

Wij zijn met onze kennis van de verschillende beveiligingswerkzaamheden bekwaam in het bieden van allround beveiligingsdiensten binnen de beveiligingsbranche.

Wij zijn moedig in het nemen van beslissingen bij incidenten en/of calamiteiten en durven initiatieven voor te dragen voor een optimale veiligheid.

Wij leveren door veel waarde te hechten aan de belangen van onze klanten en goed te luisteren naar hun wensen en behoeften servicegerichte beveiliging.

Ons doel is het meest gewaardeerde beveiligingsbedrijf te worden door onze klanten en medewerkers te waarderen en met hun nauw samen te werken.


Allround Beveiligingsdiensten

Wij bieden allround beveiligingsdiensten aan voor onze klanten.

Objectbeveiliging, evenementbeveiliging, bouwbeveiliging, hotelbeveiliging, luchtvaartbeveiliging, mobiele surveillance en horecabeveiliging zijn een greep uit de beveiligingsdiensten die wij aanbieden.

Onder het kopje diensten kunt u inhoudelijke informatie over de diverse beveiligingsdiensten terug vinden.


BMS Security een familie!

BMS Security is een familie!

BMS Security is een familie! Respect en vertrouwen voor elkaar en naar onze klanten toe staan bij ons hoog in het vaandel!

Wij leiden onze mensen zelf op tot beveiliger. Wij trainen en leren van elkaar om optimale veiligheid te kunnen verzorgen voor onze klanten.

Tijdens onze trainingen staan onze drie pijlers Bekwaam, Moedig en Servicegericht centraal.