Diensten

Objectbeveiliging

Portiers en/of receptiediensten

Bij objectbeveiliging moet worden gedacht aan beveiliging portiers en/of receptiediensten op een bepaald object.

Elk object heeft zijn eigen behoefte op het gebied van veiligheid en beveiliging, zodat er een veilige werk- en leefklimaat ontstaat.

BMS Security stelt specifiek voor het desbetreffende object een beveiligingsplan op en zal initiatieven aandragen en verbeterpunten opnoemen.


Bouwplaatsbeveiliging

Inbraak, diefstal en vernieling veel voorkomend in de bouwsector.

Helaas is het een veel voorkomend probleem: Inbraak, diefstal en vernieling in de bouwsector. Het kost de bouwsector miljoenen euro’s per jaar.

Een hekwerk met een hangslot voldoen allang niet meer en houdt de criminelen en vandalen niet tegen.

Een greep uit de werkzaamheden van een bouwbeveiliging zijn o.a. controle van aanwezigheid van onbevoegden, aanwezigheid van goederen en materialen, schade aan het object, gevaarlijke situaties in het pand en de omgeving, staat van het pand en de omgeving, controle op storingen van installaties, controle op verlichtingen die onnodig branden/defect zijn en doormelden van acute situaties.


Evenementbeveiliging

Toegangscontrole, visitatie, begeleiding van artiesten en/of VIP's, stand-by teams, kassabegeleiding, etc

Elk evenement heeft zijn eigen karakter en heeft zo zijn eigen verschillende soorten risico’s. Ieder vorm van een evenement heeft een gemeenschappelijke term die het evenement tot een succes zal leiden.

Deze gemeenschappelijke term is de beleving van uw bezoekers. Bekwame, moedige en servicegerichte beveiligers zullen zorgdragen om het evenement bij uw bezoekers positief te laten ervaren.

De taken kunnen zeer divers zijn; van toegangscontrole, visitatie, begeleiding van artiesten en/of VIP’s, stand-by teams, kassa (geld)begeleiding tot aan het meegaan op tournee van een bepaald evenement en daarbij op elk verschillende locatie de veiligheid van de organisatie en de bezoekers te waarborgen.

Indien nodig kan er in samenwerking met onze professionele en vaste partners, EHBO, verkeersregelaars, brandwachters, hondengeleiders en valet parking geleverd worden om alle zorg van u te ontnemen en dus een volledig pakket aan te bieden.


Beveiliging op maat

toegespitst op uw behoeften

Wij zorgen op basis van uw wensen en behoeften toegepast op uw specifieke situatie voor een optimale veiligheid.

Wij bepalen samen met u hoe we de beveiliging inrichten en welke middelen hiervoor benodigd zijn.

De ervaring ligt in; werken met verschillende softwaresystemen (IDPMS - Hotel Concepts/ Opera/ Vingcard/ Salto/ Keywatcher/ GBS), verrichten van specifieke receptietaken (o.a. Night Audit), servicegericht zijn tegenover hotelgasten, verhelpen van kleine technische mankementen in het hotel, eerste hulp verlenen (EHBO/AED). Belangrijkste onderdeel hiervan is het besef dat je altijd het visitekaartje bent van het hotel, ongeacht het tijdstip en de situatie.

Belangrijkste onderdeel hiervan is het besef dat je altijd het visitekaartje bent van het hotel, ongeacht het tijdstip en de situatie.


Hotelbeveiliging

Uitgebreide objectbeveiliging met softwarekennis.

Wij zorgen op basis van uw wensen en behoeften toegepast op uw specifieke situatie voor een optimale veiligheid.

Wij bepalen samen met u hoe we de beveiliging inrichten en welke middelen hiervoor benodigd zijn.